Taptoe Midden Limburg en veteranen slaan handen ineen.

Foto:

Taptoe Midden Limburg en veteranen slaan handen ineen.

Na twee jaar “op de plaats rust”, gaat de Taptoe Midden-Limburg Roermond weer door. Op zaterdagavond 18 juni vindt dit grote muzikale evenement plaats op de Markt in Roermond.

Er zijn mooie korpsen vastgelegd. Te weten: St. Sebastianus uit Gendt, De Verkennersband Maastricht, Jachthoorn- en Trompetterkorps Edelweiss uit Heerlen, Pipers Society Anam Cara en schutters korps St. Sebastianus uit Neer.

Speciale aandacht Veteranen

Op dezelfde dag vindt ook de Limburgse Veteranendag in Roermond plaats. Taptoe en Veteranen hebben een speciale band. Daarom wordt op het Taptoe terrein een speciale sectie ingericht waar Veteranen de Taptoe bij kunnen wonen. Om deze samenwerking kracht bij te zetten, zal de Pipers Society ook haar opwachting maken tijdens Veteranendag.

Gratis entree

In tegenstelling tot voorgaande Taptoes is de grote tribune vervallen. Daardoor kan nog meer publiek genieten van de geweldige shows die de korpsen brengen. De entree is gratis. En dat is goed nieuws in een tijd waarin veel evenementen de afgelopen twee jaar waren afgelast.

Bezoekers die tóch willen zitten kunnen voorafgaand aan de Taptoe, op het terrein voor 5 Euro een kaartje kopen.

De Taptoe Roermond begint om 19.30 uur met de presentatie van de korpsen. Om 20.00 uur wordt gestart met de show.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen