Fiets4Daagse De Peel 2022

Foto:

Fiets4Daagse De Peel organiseert nu al voor de 45e keer van 26 t/m 29 juli dit jaarlijks evenement onder auspiciën van de NTFU met vier startplaatsen: Deurne, Meijel, Stiphout en Weert. Dagelijks een andere startplaats kiezen om te vertrekken is zoals vanouds weer mogelijk.  Routes van 30, 45 en 60 km per dag, uitgepijld en duidelijk beschreven of GPS, rond het authentieke Limburgse- en Brabantse Peelgebied, de Meijerij, de schitterende Limburgse Maas valleien en de mooie Brabantse Kempen. Routes door bosrijke en unieke natuurgebieden, schilderachtige dorpjes en zoveel mogelijk over rustige wegen om het recreatieve karakter te benadrukken. De vertrektijden zijn dagelijks tussen 09.00 tot 13.00 uur. De eindcontrole sluit dagelijks om 17.00 uur.

Diverse quizzen en spelen zijn opgenomen in de routes. In elke route zijn een of meer controleposten gepland, waar je kunt uitrusten of een natje en droogje kunt nuttigen. Dagelijkse, ergens in de route, wordt u een traktatie aangeboden. Verschillende bezienswaardigheden en bedrijven zijn in de routes opgenomen waar je even kunt afstappen om te proeven, te kijken of te luisteren. Elke startplaats heeft een fietsenstalling met laadpunt voor e-bike en ook bij de controleposten zijn oplaadpunten. Voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw auto is aanwezig.

Elke dag live entertainment waarbij het nog aangenaam verpozen zal zijn na de fietstocht in elke startlocatie. Deelname van vier dagen geeft recht op een herinneringsmedaille. Op de laatste dag, vrijdag 29 juli organiseert elke startplaats een slotmanifestatie met live entertainment, prijsuitreikingen en deelnemers die minimaal drie dagen meefietst hebben ontvangen een gratis lot voor deelname aan een knallende loterij met prachtige prijzen.

De inschrijfkosten zijn laagdrempelig. Op dinsdag 26 juli kan men inschrijven voor vier dagen. Per dag deelnemen is ook een mogelijkheid. Voorinschrijven voor deelname van vier dagen met een korting van € 2,00 per persoon is mogelijk tot 20 juli. Voor online voorinschrijven en overnachtingsmogelijkheden kijk op onze website.

Fiets4Daagse De Peel is genieten voor jong en oud. Een Fiets4Daagse die u moet beleven……..Fietsen staat centraal, plezier, entertainment en de gezelligheid zullen hier zeker aan parallel lopen.

Voor nadere inlichtingen: Stichting Fiets4Daagse De Peel p/a Molenstraat 62  5768 ED Meijel Tel. 077-4662768 – info: www.fiets4daagsedepeel.nl  e-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen