Roermond viert de start van de zomervakantie met het Kinder Zomerfestival!

Foto: Erzsébet Apostol via Pixabay

Persbericht – De schoolvakanties in het zuiden van het land staan voor de deur. Om dat te vieren organiseert de Roermondse binnenstad een gratis Kinder Zomerfestival met leuke kinderactiviteiten voor alle jonge bezoekers en (groot)ouders op zaterdag 23 en zondag 24 juli.

Een leuke start van de zomervakantie

Op beide dagen van het Kinder Zomerfestival is er voor de jonge bezoeker veel te beleven. Zo vind je op zaterdag 23 juli ballonkunstenares Clown Tallie in de binnenstad met haar bijzondere balloncreaties en is er een interactief zomertheater voor de kinderen. Op zondag 24 juli wandelt Clown Tallie ook door de binnenstad en is tevens Circus Luijten met zijn kornuiten in de stad te vinden. Samen met Ruud en Suzanne van het circus leren de kinderen hoe je verschillende circus-attributen kunt gebruiken. Op beide dagen van het Kinder Zomerfestival vind je springkussens op het Stationsplein, Kloosterwandplein, Munsterplein en de Markt. Perfect voor de kinderen die zich kunnen uitleven en de (groot)ouders die vanuit het terras een oogje in het zeil houden. Ongeacht of je op zaterdag of zondag het Kinder Zomerfestival bezoekt, de start van de zomervakantie begint goed met dit leuke evenement in de binnenstad.

Voor de exacte tijdstippen en meer informatie over het Kinder Zomerfestival en alle andere evenementen die deze zomer in Roermond plaatsvinden, kijk op www.weareroermond.com of volg de social media kanalen van We Are Roermond

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen