Taptoe Roermond. een Spektakel van Muziek en Entertainment op 17 juni!

Foto: Taptoe Roermond

De Taptoe Roermond is het hoogtepunt van het jaar voor liefhebbers vanmarsmuziek en show-optredens. Dit gratis evenement biedt een rijke verscheidenheid aan muziekstijlen en genres. Laat je meevoeren op de golven van prachtige melodieën en voel de kracht van de live uitgevoerde composities.Elk ensemble zorgt voor een visueel spektakel met spectaculaire choreografieën enfenomenale kostuums.

Je zult versteld staan van de perfecte synchronisatie tussenmuziek, beweging en visuele effecten. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl deartiesten je meenemen op een betoverende reis vol emotie en passie.

Zet 17 juni in je agenda en kom naar de Markt in Roermond om de Taptoe bij tewonen. Het is een ervaring die je niet wilt missen! Grijp deze kans om te genietenvan de beste marsmuziek en visuele shows die Nederland te bieden heeft.
Mis het niet en beleef een magische avond vol muziek, passie en entertainment!

Na de Taptoe is er een spetterend optreden van Big Band Boesten.In 1980 opgericht door Hub Boesten, trompettist, trompet leraar, arrangeur enstudiomuzikant. De band staat al meer dan 40 jaar onder zijn leiding en speelt eendivers en verrassend programma dat altijd aanspreekt.

Kortom daar moet je bij zijn!De Taptoe Roermond is dus op 17 juni op de Markt in Roermond. Het programmabegint om 19.30 uur. Heel graag tot dan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen