Politie arresteert drie inzittenden verongelukte auto in Koningsbosch na vlucht

Foto: Roermond Nieuws

Nieuws.nl -

De politie heeft donderdagochtend drie inzittenden van een auto gearresteerd, die eerder die ochtend was verongelukt bij het Limburgse dorpje Koningsbosch. De auto botste rond 05.55 uur op een vangrail, waardoor drie van de vier inzittenden gewond raakten. Een van hen liep zware verwondingen op en raakte bekneld. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.

De andere drie – onder wie de vermoedelijke bestuurder – waren er na de botsing vandoor gegaan, maar konden later worden aangehouden. De vermoedelijke bestuurder bleek onder invloed van drugs. Hij wordt verdacht van rijden onder invloed. De drie weglopers worden onder meer verdacht van het veroorzaken van een aanrijding met letsel en het zonder hulp achterlaten van de gewonde. De politie zoekt nog uit wie welk aandeel in de botsing heeft gehad.

De mannen die het op een lopen hadden gezet zijn Rotterdammers van 19, 25 en 28 jaar. Een woordvoerster van de politie kon nog niets zeggen over de identiteit van de zwaargewonde bijrijder. Bij de botsing waren geen andere voertuigen betrokken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen