Genomineerden publieksprijzen van de Limburgse Popprijs 2023 bekend!

Foto: Pop In Limburg

Op 17 maart 2024 worden in de Muziekgieterij Maastricht de jaarlijkse popprijzen uitgereikt aan buitengewone talenten uit de Limburgse muziekindustrie. Deze prestigieuze onderscheidingen worden toegekend aan artiesten, professionals en initiatieven die aanzienlijke invloed hebben op het Limburgse muzikale landschap.

De Limburgse Popprijzen worden uitgereikt in vijf categorieën: “Beste Song”, “Beste Album”, “Beste Initiatief”, “De Belofte” en “Young Professional”. Dit jaar worden de nieuwe categorieën “Beste Song” en “Beste Album” volledig bepaald door het publiek. Vanaf 8 december 2023 t/m 31 december 2023 kan er gestemd worden op jouw favoriet via: limburgsepopprijs.nl/stem. De winnaar van deze categorieën hangt dus volledig af van het publiek. Stemmen dus! De nominaties voor deze publieksprijzen ‘’Beste Song’’ en ‘’Beste Album’’ zijn nu bekend!

In de categorie ‘’Beste Song’’ zijn onder andere Martin Sillen, Ar-Jane, Solomon, Jannet Livv, Jiri11, DeWolff en Inez genomineerd. In totaal kan er gestemd worden op 56 artiesten. Voor het ‘’Beste Album’’ staan o.a. Blackbird, Lotte Walda, YILA, Lex Uiting en Vlekkeloos in de shortlist. Deze categorie bevat in totaal 19 nominaties. Tot en met oudejaarsdag kan er gestemd worden op limburgsepopprijs.nl/stem.

Categorieën ‘’Beste Initiatief’’, ‘’De Belofte’’, ‘’Young Professional’’ . De genomineerden in de categorieën “Beste Initiatief”, “De Belofte” en “Young Professional” worden beoordeeld door een externe commissie bestaande uit professionals uit de Nederlandse muziekindustrie en worden op 12 januari 2024 bekend gemaakt.

De Limburgse Popprijs is een initiatief van Pop in Limburg en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg en de regionale omroep L1. Samen zetten we de schijnwerpers op de Limburgse popmuziek en eren we degenen die bijdragen aan haar succes.

Het doel is niet alleen om de Limburgse popmuziek meer zichtbaarheid te geven, maar ook om erkenning en waardering te tonen voor degenen die deze scene voortstuwen en bloei laten ervaren. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin netwerken en gemeenschap centraal staan, waar talent een steuntje in de rug krijgt in hun carrière, en waar anderen worden geïnspireerd om zichzelf verder te ontwikkelen.

Wil jij op zondag 17 maart 2024 aanwezig zijn bij deze fantastische uitreiking? Save the date en boek binnenkort gratis je ticket via www.muziekgieterij.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen