Vastelaoves Villaasj introduceert een Villaasj-Kids-Buun

Foto:

De Vastelaoves Villaasj is dit jaar uitgebreid met een heus kinderpodium: de Villaasj-Kids-Buun! Dit past helemaal in het profiel van de Villaasj als hét Vastelaoves-femiliefestival van Limburg.

 De Villaasj is op vastelaoves-zondag 11 februari. De kern van het Roermondse Maasniel is dan omgetoverd tot een heus vastelaoves-dorp waar oud en jong zich heerlijk kan amuseren. Kinderen konden nu ook al heerlijk vrij rondlopen op de Villaasj maar de organisatie heeft samen met De Katers nu een kinderpodium gecreëerd in de Soos aan de Pastoor Ramakersstraat.

“Juist voor de allerkleinsten is dit dadelijk een heerlijke plek om te zijn”, zegt Nina Bongaarts die verantwoordelijk is voor het programma van de Villaasj. “Maar we houden daar ook een Meet-and-greet met de jeugdprins Dean I van De Katers. En dat is voor een andere leeftijdscategorie natuurlijk ook heel leuk”, zegt Nina met een knipoog. “Natuurlijk kunnen de kids die dat willen gewoon lekker in de buurt van de pap en de mam blijven en genieten van de optredens op de Villaasj. Want dat is het motto van de Vastelaoves Villaasj, belaef en sjpeel mit. Oud en jong, heerlijk bij elkaar.” Nina geeft aan dat enkele artiesten ook optreden bij de Villaasj-Kids-Buun.

Via het zogenoemde Preuf- en proosplein kunnen de bezoekers aan de Villaasj makkelijk naar Kids-Buun in de Soos lopen en weer. Om de veiligheid te garanderen wordt een deel van de Ramakersstraat afgesloten voor verkeer.

De Villaasj begint om 14.11 en de entree is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen