Gemeente Roermond – Keigezond: ontmoet de kinderleefstijlcoaches

Foto:

Gemeente Roermond – Stap binnen in de wereld van Keigezond, een programma voor kinderen en jongeren met overgewicht en obesitas die streven naar een positief zelfbeeld en werken aan een gezondere leefstijl voor de toekomst. 

Binnen Keigezond bepalen kinderen en jongeren, samen met hun gezin, zelf welke doelen voor hen belangrijk zijn en waar ze aan willen werken. Dit alles gebeurt met de ondersteuning van een toegewijde zorgverlener. Tijdens het traject ontvangen kinderen met overgewicht én co-morbiditeit of risicofactoren extra begeleiding van een ervaren kinderleefstijlcoach.

Maar wat omvat het werk van een kinderleefstijlcoach precies? Ina van Haeff, een ervaren kinderleefstijlcoach, deelt haar inzichten. Ontdek meer door het volledige interview te lezen op de pagina ‘Kiezen voor kansen, maak kennis met…’.

Wil je meer weten over het Keigezond-programma? Of ken je wellicht een kind dat baat kan hebben bij ondersteuning voor een gezondere leefstijl? Neem een kijkje in onze folder. Laten we samen Keigezond worden!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen