Primeur: Urban Kings op Koningsdag in Roermond

Foto: Bistro23

Het Stationsplein van Roermond staat op Koningsdag in het teken van een gloednieuw evenement genaamd Urban Kings. Met een podium, buitenbar en uitgebreid palet aan DJ’s kunnen jongeren dit jaar ook in eigen stad genieten van Koninklijke festivalsferen.

Primeur in Roermond
Het is de eerste keer dat er op Koningsdag in Roermond een buitenevenement plaatsvindt dat zich richt op jongeren. Het Stationsplein wordt omgetoverd tot een levendige festivalsetting met podium, buitenbar, licht- en geluidssysteem en alle facetten die horen bij een Koninklijk buitenfeest. Op het programma staan diverse DJ’s met Urban als voornaamste muziekgenre.

Gratis entree
De toegang tot het evenement is gratis. Daarmee wil de organisatie een goed alternatief bieden voor evenementen buiten de stad. Feestgangers hoeven niet meer uit te wijken naar steden als Eindhoven voor hun Koningsdagfestiviteiten.
Het evenement wordt georganiseerd door een collectief van uitbaters aan het Stationsplein, waaronder Twentythree Bistro, Café Le Journal, Jill Murphys en Café de King. De muzikale invulling wordt verzorgd door Blessed en Pardie & Bullshit, twee bekende uitgaansconcepten uit de regio.

Voor meer informatie en updates over het evenement, kunnen geïnteresseerden terecht op het officiële Facebookevenement: Urban Kings – Stationsplein

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen