Koninklijke Onderscheiding toegekend aan vier VVV-Hart van Limburg gidsen

Foto: Limburg Marketing

Op donderdag 25 april en vrijdag 26 april 2024 hebben maar liefst vier VVV-gidsen een Koninklijke onderscheiding opgespeld gekregen. De heer Frans Jansen en de heer Hub Brouns beiden afkomstig uit Roermond, en de heer Piet Vinken uit Echt, werden benoemd tot Lid in de orde van Oranje -Nassau. De heer Rob Steenbergen uit Thorn werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje -Nassau. Dit voor hun jarenlange toewijding aan de promotie en behoud van de rijke geschiedenis en cultuurgoed van Roermond, Thorn, Echt-Susteren en Stevesweert.

Naast hun enthousiaste inzet als VVV-gids is het viertal al heel veel jaren betrokken bij tal van andere lokale organisaties zoals Vluchtelingenwerk, lokale activiteiten zoals de Cultuurnacht in Roermond en rondleidingen bij Abdij Lilbosch in Echt. De Koninklijke onderscheiding is een welverdiende erkenning voor deze vier heren aan het culturele erfgoed en het toerisme in de gemeenten Roermond, Maasgouw en Echt-Susteren.

Hun toewijding en passie hebben niet alleen het rijke historische erfgoed van hun woonplaatsen benadrukt, maar hebben ook de harten van ontelbare bezoekers veroverd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen