Stadsomroep Roermond: nieuwe naam met een eigen gezicht

26 jun , 11:59 Laatste Nieuws
stationsplein we are roerrmond
Met trots kondigen wij aan dat Roermond.NieuwsTV Stadsomroep Roermond vanaf 1 juli verder gaat onder de naam Stadsomroep Roermond, in de volksmond beter bekend als 'Sjtadsomroop Remunj'.
Waarom deze naamsverandering? Een stad als Roermond, met haar rijke historie, bruisende cultuur en hechte gemeenschap, verdient een eigen omroep die haar identiteit en lokale trots weerspiegelt. Daarom kiezen we voor een naam die de stad eer aandoet en duidelijk maakt dat we er zijn voor alle inwoners. Als Stadsomroop Remunj willen we een betrouwbare bron van lokale nieuwsvoorziening zijn. We houden u als inwoner op de hoogte van alles wat er speelt in uw stad, van belangrijke gebeurtenissen en gemeentelijke besluiten tot sport en cultuur.
We streven er ook naar om de verbondenheid tussen inwoners te vergroten door aandacht te besteden aan lokale initiatieven, evenementen en verhalen van Roermondenaren. Bovendien heeft Roermond een rijke cultuur die wij willen uitdragen en promoten. Dit doen we door uitgebreid verslag te doen van lokale festivals, tentoonstellingen en andere culturele evenementen.
Met Sjtadsomroop Remunj krijgen onze inwoners een stem en een podium. We luisteren naar wat speelt in de gemeenschap en brengen programma's die ertoe doen. Door nadrukkelijk en regelmatig verslag te doen van gemeentelijke aangelegenheden, vergroten we bovendien de transparantie en betrokkenheid bij de lokale politiek.
We willen voor iedereen toegankelijk zijn. Met nieuws en programma’s die van zich doen spreken. Zo voelt iedereen zich thuis bij Sjtadsomroop Remunj. Ónze omroep!