Fiets4Daagse De Peel 2024: unieke fietsbelevenis voor iedereen

26 jun , 12:23 Laatste Nieuws
fiets4daagse de peel
Van 9 tot en met 12 juli staat alweer de 47ste editie van de Fiets4Daagse De Peel op de activiteitenagenda. Met startplaatsen in Deurne, Meijel en Stiphout kunnen fervente fietsers dagelijks kiezen waar ze beginnen. Routes van 30, 45 en 60 km zijn duidelijk uitgezet en voorzien van OR-codes voor gemakkelijke navigatie.
De routes voeren door het Limburgse- en Brabantse Peelgebied, de Maasvalleien en de Brabantse Kempen. Deelnemers genieten van bosrijke natuur, schilderachtige dorpjes en rustige wegen. Vertrektijden zijn tussen 09.00 en 13.00 uur, met een eindcontrole om 17.00 uur. Controleposten bieden deelnemers een hapje en drankje, en er is een traktatie onderweg. Voor extra beleving zijn verschillende bezienswaardigheden en kennismakingen met bedrijven opgenomen in de routes.
Inschrijven kan tot 6 juli via dewebsiteof ter plaatse tijdens het evenement. Overnachtingsmogelijkheden zijn ook op de website te vinden. Elke startlocatie biedt fietsenstallingen met oplaadpunten voor e-bikes en gratis parkeergelegenheid voor auto's.
Elke startlocatie biedt dagelijks live entertainment. Vier dagen deelnemen levert een herinneringsmedaille op. Op de laatste dag, vrijdag 12 juli, is er een slotmanifestatie met live entertainment, prijsuitreikingen en een loterij.
Kijkhiervoor meer informatie en inschrijving.