Winter barbecue ten bate van de stichting Kumi in Swalmen

Foto: Stichting Kumi

Op 19 januari 2019 staat er een nieuwe activiteit voor stichting Kumi op de agenda: een winter barbecue! Deze vindt plaats op een sprookachtige locatie: het terrein van Stichting Emmaus Perspectief, Hoeve Genoenhof, Naborchweg 1 in Swalmen. Sfeervoller kan bijna niet: kaarsjes en lichtjes zullen fonkelen en vuurkorven en heaters zorgen voor warmte. Het perfecte decor voor een heerlijke winter barbecue met stevige kost. De doorgewinterde muzikanten van Steady State hebben spontaan aangeboden voor live muziek te zorgen. Deze sixties revival band staat al 30 jaar op verschillende podia. Wat hen bindt is de onvoorwaardelijke liefde voor de hits en de bands van toen en vooral het authentieke sixties geluid. Gegarandeerd dat hierbij de voetjes van de vloer gaan!

De winter barbecue vindt plaats in de buitenbar/binnenplaats dus wij raden iedereen aan zich goed warm kleden. Haal die maffe wintermuts, skikleren, thermo-ondergoed, sjaal, plaid uit de kast en kom genieten van dit spektakel.

De barbecue begint om 19.00 uur en de kosten zijn € 29,50 per persoon. Hiervoor bieden wij: barbecue en consumpties (fris, bier, wijn) tot 22.00 uur. Ná 22.00 uur zijn de kosten voor de consumpties voor eigen rekening. Opgeven kan tot 12 januari via mail: [email protected].

Dit alles kunnen wij alleen maar verwezenlijken dankzij de fijne samenwerking met Stichting Emmaus Perspectief, Slagerij Kluitmans en Zalen- en eetlocatie de Mert. Wilt u stichting Kumi steunen en deelnemen aan onze winter barbecue? Dan zien wij u graag op de 19e

Delen wordt op prijs gesteld.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen