Een ochtend vol voorleesplezier: Kom naar het voorleesontbijt in Roermond of Herkenbosch

Foto: Pixabay

Persbericht –  We beginnen het nieuwe jaar goed met de Nationale Voorleesdagen! Van 23 januari tot en met 2 februari gaan we weer volop voorlezen. Voorlezen is niet alleen heel leuk en gezellig, het is ook heel goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze leren er nieuwe woorden van, ontdekken de wereld en ontwikkelen hun fantasie.

De Nationale Voorleesdagen staan dit jaar in het teken van het prentenboek Een huis voor Harry van Leo Timmers. Harry de kat gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

De Bibliotheek Bibliorura organiseert tijdens de Nationale Voorleesdagen twee keer een voorleesontbijt. Op 26 januari zet Harry de bibliotheek op stelten en op 2 februari is hij te vinden bij Café Restaurant Rijstal Venhof in Herkenbosch. Om 10 uur begint het voorleesontbijt. Eerst wordt het verhaal van Harry voorgelezen door Tante Thee Theater. Daarna gaan we smullen van een lekker ontbijtje. Tijdens het ontbijt zorgen Tante Thee Theater en Harry voor een hoop gezelligheid.

Op beide locaties zorgt Boekhuis de Kleine Tovenaar voor de verkoop van de mooiste voorleesboeken. Na afloop van het voorleesontbijt op het Venhof in Herkenbosch kan er op eigen gelegenheid een speurtocht door het bos gedaan worden. Deze speurtocht is voor €2,50 te koop bij het Venhof.

Deelname aan het voorleesontbijt is gratis. Aanmelden kan via www.bibliorura.nl. Locatie: de Bibliotheek Bibliorura – Datum en tijd: zaterdag 26 januari 2019, 10.00 – 12.00 uur – Locatie: Café Restaurant Rijstal Venhof  – atum en tijd: zaterdag 2 februari 2019, 10.00 – 12.00 uur

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen