VVV reserves onderuit tegen Roda

De reserves van VVV/Helmond Sport, dit keer louter spelend met VVV’ers, speelde maandagmiddag een competitiewedstrijd tegen Roda JC 2. Het feit dat alleen spelers in Venlose dienst in actie kwamen, was de reden om het treffen af te werken in Covebo Stadion – De Koel -.

De thuisclub was verreweg het meest in balbezit. Dat leidde niet tot veel kansen, De eerste serieuze kans leverde meteen een treffer op. Peter van Ooijen schoot van dichtbij raak. Voor rust kreeg ook Sem Steijn nog een kans, maar hij vond zijn meerdere in Roda-doelman Mertens, die ook op de goede plek stond toen Samuelsen op slag van rust nog een schotkans kreeg.

De tweede helft was amper een halve minuut bezig toen Jap Tjong Roda op gelijke hoogte bracht met een fraaie boogbal. Even later bracht Thomas Paumen de bezoekers op voorsprong door in de rebound van dichtbij raak te koppen. Aan de andere kant was doelman Mertens attent bij inzetten van Linthorst en Kum.

Djim Ndogo scoorde echter aan de andere kant de 1-3 met een uitgespeeld doelpunt, waarbij de Venlose defensie er niet goed uitzag. De VVV

Djim Ndogo scoorde echter aan de andere kant de 1-3 met een uitgespeeld doelpunt, waarbij de Venlose defensie er niet goed uitzag. De VVV’ers hielden een optisch overwicht, maar de pure scherpte voorin ontbrak, waardoor de bezoekers de punten mee naar huis konden nemen, ondanks een late tegentreffer van Martin Samuelsen.

VVV/Helmond Sport 2 – Roda JC 2 2-3  ( 1-0 )

Doelpunten: 30. Peter van Ooijen 1-0, 46. Dico Jap Tjong 1-1, 56. Thomas Paumen 1-2, 65. Celestin Djim Ndogo 1-3, 90. Martin Samuelsen 2-3.
Scheidsrechter: Remco Schul
Gele kaart:

Opstelling VVV/Helmond Sport 2: Van Crooij, Dekker ( 88. Roemer), Van Bruggen, Korkmaz ( 78. Bastiaans), Borgmann, Kum, Steijn, Linthorst, Van Ooijen, Samuelsen, Simon Janssen.