Durf jij buiten de lijntjes te kleuren?

Foto: Atelier Crea7

Nieuwe dingen leren en jezelf ontwikkelen vraagt om kleuren buiten de lijntjes. Bij tekenen en schilderen zelfs letterlijk. Toch is een veelgehoorde opmerking bij kunstzinnig werken: ‘Ik kan niet tekenen’, of ‘Ik ben niet creatief’. Geen zorgen, iedereen kan tekenen. Het belangrijkste is dat je het fijn vindt om te creëren en nieuwe ervaringen wilt opdoen. Bij Atelier Crea7 leren we je loslaten en vrij werken aan jouw uniek kunstzinnig werk.

Loslaten van een oordeel

Geef een kind een krijtje en hij gaat op ontdekking uit. Gefascineerd door de kleur begint hij te bewegen over het papier en laat een kleurrijk spoor na: hij tekent. Voor een volwassene is dat onbevangen bewegen soms een uitdaging. Want wat moet het dan worden? Er ontstaat een verwachting en daarmee vaak ook het idee het niet te kunnen. Maar eigenlijk hoeft het niks te worden. Je kunt ook plezier hebben aan het spelen, ontdekken en gewoon ‘doen’. Net als het kind.

Picasso heeft daar een mooie uitspraak over gedaan:

‘Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er één te blijven als je groot wordt’.

Wat maakt jou uniek?

Intuïtief schilderen doe je vanuit je gevoel. Je weet van te voren niet wat er gaat ontstaan. Dus alles wat je doet is goed. Het is een ontdekkingsreis!

Zo’n kunstzinnige ontdekkingsreis aangaan kan spannend zijn. Een cursus of workshop volgen, kan je daarbij helpen. Met praktische handvaten en aangeboden inspiratie, leer je stap voor stap hoe je kunt beginnen met een werkstuk en een beeld verder kunt laten ontstaan. Zo groeit het vertrouwen in je eigen creativiteit en ga je vrijer werken. Ga het proces aan en jouw unieke ‘handschrift’ komt aan het licht.

Iedereen kan het

Ieder mens bezit creativiteit. Soms is deze wat verstopt, maar door te spelen vind je hem snel genoeg weer terug! Het is een kwestie van beginnen met bewegen. Ervaar dat tekenen en schilderen meer is dan een ‘mooi’ beeld maken. En wie weet wat ‘buiten de lijntjes kleuren’ jou kan brengen….

Ben je nieuwsgierig en wil je ervaren wat intuïtief tekenen en schilderen voor jou kan betekenen? Volg dan een workshop of cursus bij Atelier Crea7.

www.ateliercrea7.nl
Intuïtief, spontaan tekenen en schilderen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen