Fietstocht Jeroen Lenaers trekt 16 mei door Roermond en Roerdalen

Foto:

Hoe kun je in gesprek gaan met betrokken Limburgers, terwijl je sportief bezig bent? Onder het motto “Fiets Jeroen Europa in” is Jeroen Lenaers, nummer 2 op de CDA-lijst voor de Europese verkiezingen, bezig aan een tocht van meer dan 350 kilometer per fiets, van Noord- naar Zuid-Limburg. Maar niet zomaar een fiets! Op een unieke 7-persoonsfiets gaat Jeroen met zoveel mogelijk Limburgers in gesprek over belangrijke lokale én Europese thema’s.

Donderdag 16 mei zal Jeroen door de gemeenten Roermond en Roerdalen trekken. Iedereen is welkom om als ploegmaat naast Jeroen plaats te nemen en die dag een stukje van de etappe mee koersen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Dan laat hij weten hoe laat en waar je op zou kunnen stappen. Jeroen’s speciale campagnebusje kan deelnemers naderhand weer terug naar huis brengen.

Jeroen heeft er zin in: “Donderdag zijn we precies op de helft van onze tour. Ik zie er erg naar uit om van de mensen te horen welke belangrijke onderwerpen momenteel spelen in de gemeente. En met de Europese verkiezingen in het vooruitzicht ga ik uiteraard ook graag met hen over Europa in gesprek. Alle fietshulp is dus welkom zodat we de tocht naar Montfort die dag goed en wel af zullen leggen!”

Pers is ook van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en eventueel een stukje mee te fietsen. Datum: donderdag 16 mei / Start: 10.00 uur Walbreukergraaf 43  Roermond / Finish 13.30 uur Markt Montfort (Cafe Biej de Vogel). Bij interesse graag aanmelden via [email protected] of telefonisch +32484119183.

Voor meer informatie over de gehele tour, zie www.fietsjeroeneuropain.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen