Binnenkort extra opslagruimte in Roermond beschikbaar

jul 21 2022, 23:20 Laatste Nieuws
foto bij persbericht masterbox voorzijde 2
Op Bedrijventerrein Oosttangent in Roermond wordt binnenkort gestart met de bouw van opslagruimten voor particuliere en zakelijke klanten. De bouw van deze opslag mogelijkheid wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein naast het bestaande tankstation en de broodjeszaak aan de Keulsebaan. Zeer centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Gezien de grote vraag naar dergelijke opslagmogelijkheden, ook een zeer gewilde invulling op een tot op heden braak liggend stuk terrein.
Over Masterbox
Masterbox Roermond is een dienstverlenend bedrijf voor particuliere en zakelijke klanten die tijdelijk opslagruimte nodig hebben. De opslagboxen zijn schoon, droog en vorstvrij. Het pand is op elk moment van de dag toegankelijk en gemakkelijk met de auto bereikbaar. Het wordt zodanig gerealiseerd dat het zelfs mogelijk is met de auto naar binnen te rijden zodat spullen handig én droog in- en uitgeladen kunnen worden. De bouw van Masterbox start eind 2022 en vanaf midden 2023 zijn onze opslagboxen beschikbaar.
Veilig en duurzaam
Veiligheid en beveiliging van de opgeslagen eigendommen staan hoog op de prioriteitenlijst. Het gebouw is dan ook voorzien van inbraakbeveiliging en camerasystemen. Het pand wordt voorzien van zonnepanelen zodat de energie behoefte zelf opgewerkt kan worden; een prettige en duurzame methode.
Over OML
OML BV draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg en doet dit in samenwerking met gelieerde partijen, bedrijfsleven en overheden. OML BV heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt-Susteren, Zevenellen in Haelen, De Schroof, De Hanze en Oosttangent in Roermond.