ZomerVISkaravaan strijkt neer in Heythuysen

jul 10 , 9:34 Laatste Nieuws
viskaravaan 2022 stolwijk hres sander boer
Op zondag 14 juli organiseert Sportvisserij Nederland een spannend jeugdvisevenement in Heythuysen. Deze dag, georganiseerd in samenwerking met HSV Leudal en onderdeel van de ZomerVISkaravaan, vindt plaats aan de visvijver Kerreven bij het kruispunt van de Kloosterstraat en de Roorstraat.
Kinderen van 8 tot 14 jaar die geïnteresseerd zijn in sportvissen, of hier meer over willen leren, zijn van harte welkom. Het evenement duurt van 09:30 tot 14:30 uur en deelnemers kunnen op elk moment binnenlopen, mits ze zich vooraf hebben aangemeld. Sportvisserij Nederland zorgt voor hengels, aas, voer, zonnebrand en gratis drankjes, maar deelnemers moeten zelf een lunchpakket meenemen.
Tijdens het JeugdVISevent worden diverse activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen onder begeleiding hun eigen vistuigje maken en vissen, leren hoe ze verantwoord omgaan met gevangen vis en hoe ze deze op de beste manier onthaken. Daarnaast kunnen ze werpen op speciale targets en de uitdaging aangaan op de visdrilsimulator om een grote vis binnen te halen.
Alle deelnemers ontvangen een goedgevulde goodiebag en een gratis hengel. Inschrijven kan viastekkie.nl, waar ook meer informatie over de ZomerVISkaravaan en andere locaties van de JeugdVISevents te vinden is. Deelnemen kan met maximaal 60 kinderen, dus wees er snel bij want vol = vol!
Voor vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Alisha Hansma of Jarno Veldhuizen van Sportvisserij Nederland via 030-6058400 of[email protected].