Midden-Limburg één groot openluchttheater, een greep uit het overvolle programma

Foto:
Het kan je niet zijn ontgaan, het Limburg Festival is back in town. Over enkele dagen barst het weer los. Met vooral veel bijzonder theater op bijzondere locaties. Laat je meevoeren door de verscheidenheid aan voorstellingen en projecten die je tijdens deze 37e editie van het Limburg Festival voorbij ziet komen. Midden-Limburg wordt een groot openluchttheater waarin je zomaar zou kunnen verdwalen. Loopt u maar even mee…..
Gratis Kindermiddag
De jeugd heeft de toekomst, ook bij theater. Daarom presenteren wij wederom dit jaar het betere jeugdtheater tijdens de Limburg Festival Kindermiddag. Een middag voor jonge en iets oudere kinderen. Met heel veel theater en verschillende activiteiten en workshops voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. En extra leuk: deze middag is geheel gratis! De Limburg Festival Kindermiddag begint om 13u00 en is doorlopend tot 17u00.  |  ECI Cultuurfabriek, Eci 13, Roermond.
Moeder en dochter dansen in de Dans Promenade
Moeder Lida en dochter Hannah Zwaans brengen, bewegend door de ruimte, een dansende ode aan alle moeders. Aan de moeders die niet altijd genoeg ruimte voor zichzelf nemen en een ode aan iedereen die een moeder heeft. Of heeft gehad.  Ze dansen als onderdeel van de Dans Promenade. Op zaterdag 10 augustus in Nederweert en op zondag 11 augustus in Roermond. Starttijden 13:00, 14:00 en 15:00.
Desmadre Orkesta in de SpeelTuin
Met de zomerse temperaturen komen we al helemaal in de stemming voor de SpeelTuin. Want deze muzikale avond komen we in Argentijnse sferen met Desmadre Orkesta! Nomadische gypsy, balkan, swing en klezmerfanfare uit Buenos Aires.
Onder de feestverlichting, met een lekker koel drankje in de hand, gaan we swingen in de tuin van Hotel-Restaurant de Abdij in Horn. Entree van deze avond is helemaal gratis!! Sacude esas caderas! Vrijdag 9 augustus vanaf 20.30 uur Hotel-Restaurant de Abdij, Horn
Geef een Toegift’ is een sympathieke actie om een (extra) theaterkaartje voor een ander te kopen. Voor iemand met minder financiële middelen. We hebben voor ‘De Toegift’ de familievoorstelling Flat van Jansen & de Boer (foto) uitgekozen. Je kunt de kaarten online bestellen via de ticketservice van TH De Oranjerie. De bestelde kaarten komen via samenwerkingsverbanden met Stichting Leergeld en Vluchtelingenwerk Roermond bij de juiste personen terecht. Je betaalt slechts € 7,- per kaartje. Gun een ander voor die € 7,- een onvergetelijke moment.
Sally Dansgezelschap Maastricht in Oranjerie
KEIHARD is een voorstelling met keiharde dans! Het publiek neemt plaats op het podium, midden in de dansexplosie en dicht op de huid van de dansers. De energie wordt voelbaar, zelfs tastbaar, waardoor niemand stil kan blijven zitten. Jong en oud worden besmet met het dansvirus. De zeven dansers op het podium laten zien hoe een collectief energie kan creëren, actiebereidheid kan aanwakkeren en voor verandering kan zorgen. Sally Dansgezelschap Maastricht laat het publiek ervaren hoe besmettelijk het is om naar dans te kijken: intens, virtuoos, vol humor en KEIHARD in your face.
Donderdag 8 augustus, Th De Oranjerie, aanvang 19u30. Tickets € 12,50
Mee info: https://www.limburgfestival.nl/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0