Nieuwe redactiemedewerker voor Roermond Nieuws: Fotograaf Peter Gehrkens

Foto: Peter Gehrkens

Sinds enkele weken is ook Peter Gerhkens aan ons redactieteam toegevoegd Hij viel ons op, omdat hij zulke mooie natuuropnames en portretfoto’s maakt. Een waardevolle aanvullingvoor onsteam dus.

Wie is Peter Gehrkens dan wel?

Peter woont in Swalmen en is de trotse vader van drie kinderen.

Fotografie heeft al jarenlang zijn interesse en zijn grote inspirator is Jack Obers, bekend fotograaf in Swalmen. Voor Peter ligt de lat hoog, zowel in zijn werk als zijn hobby. Hij heeft de overschakeling van het monologe tijdperk naar het digitale fototijdperk bewust meegemaakt en past zijn wijze van fotograferen er op aan. Naast zijn werk bij Nepak als adviseur verpakkingen, werkt hij als fotograaf in opdracht als het bruiloften en partijen betreft.

Zijn fotowerk hangt als poster in enkele bedrijven in Haelen en Roermond en ook in de nieuwe ambulance van Roermond prijkt zijn werk als afleiding voor de patiënten.

Onlangs mocht hij figureren als cameraman in de nieuw uit te zenden serie “Flikken Maastricht”. Een hele eer. Wij, als redactie zijn dan ook blij met Peter als nieuwe aanwinst bij ons team en wij wensen hem alle succes en hopen op een prettige voortzetting van onze samenwerking.

Ook meewerken aan Roermond (s) Nieuws? Stuur een emaol aan: Madeleine de Werd [email protected] 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen