Eerste teambijeenkomst SamenLoop voor Hoop Roermond 2020

Foto: Samenloop voor Hoop

PERSBERICHT – Op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2020 staat Sportpark de Wijher in Roermond voor de vijfde keer in het teken van de SamenLoop voor Hoop: een 24 uur durende wandelestafette, waarbij deelnemers van alle leeftijden samen stilstaan bij de ziekte kanker en geld inzamelen voor het goede doel. Op maandag 21 oktober vindt de eerste teambijeenkomst plaats.

Tijdens de SamenLoop lopen teams in estafettevorm 24 uur lang rondjes op de atletiekbaan. Daarnaast organiseren zij voorafgaand aan en tijdens het event allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor kanker-gerelateerde doelen, waaronder KWF Kankerbestrijding en het Toon Hermans Huis in Roermond. Op de kick-off bijeenkomst krijgen de aanwezigen onder meer uitleg over hoe zij zich als team kunnen aanmelden, welke geldinzamelacties zij zoal kunnen doen en welke zaken zijn veranderd ten opzichte van eerdere edities. De bijeenkomst is ook bedoeld voor (ouders van) kinderen die willen deelnemen aan de KinderLoop. De Kinderloop is een onderdeel van de SamenLoop en vindt plaats op de zondag.

Tijd en locatie
De teambijeenkomst vindt plaats in Café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13, 6042 JK Roermond om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.45 uur. Volg SamenLoop voor Hoop Roermond ook via Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van belangrijke en interessante updates. Benieuwd welke teams zich al hebben ingeschreven? Kijk dan hier: https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/limburg/roermond/teamoverzicht/

 SamenLoop Roermond
Tijdens de SamenLoop voor Hoop Roermond op 6 en 7 juni lopen de deelnemende teams in estafettevorm één etmaal rondjes op de atletiekbaan van Sportpark de Wijher. De 24 uur durende wandelestafette staat symbool voor de onophoudelijke strijd tegen kanker. Gedurende en voorafgaand aan het event organiseren de teams allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel. Daarnaast zijn er bijzondere ceremonies als eerbetoon aan kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden, die worden afgewisseld met muzikaal amusement. Tijdens de SamenLoop is er bijzondere aandacht voor de zogeheten ‘survivors’: mensen die momenteel vechten tegen kanker of inmiddels genezen zijn verklaard. Zij zijn de eregasten van het evenement.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen