Video: “Ik ga dokter worden”, zegt Harry Lamers in 1945 op achtjarige leeftijd.

Harry heeft de oorlog in zijn geboortestad Roermond overleefd en dan al zoveel ellende gezien, dat dit zijn verdere leven bepaald.

En, inderdaad hij komt zijn belofte na. In 1964 studeert hij af als arts. Hij vestigt zich als huisarts in Roermond, is de eerste bewoner/arts van de Donderberg en grondlegger van de groepspraktijk “Het Roosendael”. Harry Lamers is met hart en ziel betrokken bij zijn patiënten.

Vanaf het begin heeft hij zich aangesloten bij diverse artsenverenigingen voor ervarings- en regulatiegeneeskunde eerst in Duitsland, daarna in Nederland en België.

Hij is de grondlegger van en leraar in de Neuraaltherapie in Nederland en oprichter van de vereniging voor Neuraaltherapie (NVNR). Bovendien geeft hij vele lezingen in binnen- en buitenland. In 1979 verlaat Harry Lamers de groepspraktijk om zich helemaal toe te leggen op de behandeling van mensen met chronische en therapieresistente aandoeningen.  Harry is een bevlogen arts, met een bijzondere opdracht. Een pionier, leraar en onderzoeker met een geheel eigen visie op de geneeskunst, het leven en het geloof.

Nu, na 56 jaar is hij er nog steeds voor zijn patiënten, zoals hij altijd voor hen klaar heeft gestaan en zal dit zo lang als mogelijk blijven doen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen