XBAZE JumpArena te Reuver heropent de deuren

Foto: XBAZE

Angela Hokstam – XBAZE JumpArena te Reuver opent de deuren en is BACK. De JumpArena heeft tijdelijk de deuren moeten sluiten ivm Covid 19. Onder gepaste voorwaarden kan XBAZE weer de bezoekers ontvangen, in een oude omgetoverde kerk.

Bij XBAZE Jump Arena brengen we trampolinespringen naar een next level. Iedereen, welke leeftijd dan ook, kan zijn tricks komen showen. Het trampolinepark, voor jong én oud, van beginnende jumper tot professionele free- runner. XBAZE heeft verschillende vette area’s, waar je de uitdaging met zwaartekracht aangaat. Je vind niet alleen trampolines, maar alles om te springen, battlen en toffe tricks uit te voeren.

XBAZE heeft de perfecte activiteit voor iedereen. Of je nou op zoek bent naar een leuke middag, of een echte sportactiviteit, XBAZE heeft dé style voor jou. Wij hebben onze eigen horecagelegenheid; de Chapel Club. Hier kun je lekker neerploffen en bijtanken na een intensieve jumpsessie. Of heerlijk genieten van een kopje koffie, terwijl de kids zich uitsloven op de trampolines. Eén ding is zeker; er is voor iedereen iets lekkers te vinden, op de uitgebreide menu- en drankenkaart.

Met een ruim aanbod VR-games beleef je bij XBAZE de avonturen die levensecht lijken. De ultieme Virtual Reality Experience dus! Verdwijn tijdelijk uit de realiteit van het alledaagse leven en leef je uit in virtual reality waar meer mogelijk is dan je ooit voor mogelijk hield.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen