Roermondse wijk valt in de prijzen

Foto:

Deelnemers met de postcode 6044 in Roermond (Donderberg, Heide e.o.) zijn deze maand in de prijzen gevallen bij de Postcode Loterij. Alle deelnemers winnen per lot een shoptegoed van 50 euro. Dit kan worden ingeruild voor cadeaukaarten naar keuze, die te besteden zijn bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

De Postcode Loterij steunt niet alleen goede doelen, maar nu ook lokale ondernemers, die zich kunnen aansluiten via www.postcodeloterij.nl/lokaleondernemers.
De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend, en juist nu is steun voor hen extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij in de maanden april, mei en juni de trekkingen uitgebreid met extra cadeaukaarten die bij ondernemers en winkeliers in de buurt besteed kunnen worden. Op deze manier wint niet alleen de deelnemer, maar ook de lokale ondernemer.

Naast cadeaukaarten voor lokale ondernemers zijn er ook bijv. HEMA-cadeaukaarten of Fashion-cheques. Ook kan een deelnemer (een deel van) het gewonnen tegoed doneren aan de Nationale Voedselbanken.
Alle winnaars ontvangen binnenkort een brief met meer informatie over de gewonnen prijs.

Bron: Postcode loterij

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen