Open Huis: Maximina, je bent nodig!

Foto:

In de maand september opent Maximina weer haar deuren.

Dat doen we op geheel eigen wijze, na een welverdiende zomervakantie en na een lange tijd van Coronabeperkingen. Vanaf 6 september zijn onze vrijwilligers gestart met hun werkzaamheden. De eerste weken stonden on het kader van hernieuwde kennismaking met de deelnemers. Vanaf 20 september starten de activiteiten weer.
Gedurende de lock down hebben een aantal vrijwilligers zich sterk gemaakt om ons centrum een mooie facelift te geven. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom openen we de deuren op donderdag 23 september en zaterdag 25 september voor iedereen die Maximina een warm hart toedraagt of wil kennismaken met hetgeen we doen.
Dit doen we middels een mooi programma. Op donderdag 23 september presenteren we het beleidsplan 2021-2024 Hart van de Wijk: verbinden, verduurzamen, versterken.

In de komende beleidsperiode zal Maximina van grote betekenis zijn in het leven van vele vrouwen. Wij blijven ons inzetten om ons doel te realiseren: een plek waar ontmoeten, ontspannen en ontwikkelen samenkomen.
Gedurende de eerste maanden van dit kalenderjaar heeft Bente Janssen, studente aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, een afstudeeronderzoek gedaan bij Maximina. Zij zal op donderdag 23 september een presentatie geven van haar onderzoek Maximina, je bent nodig! De betekenis van vrouwencentrum

Maximina in het leven van betrokken vrouwen.
Op zaterdag 25 september doen we mee met Burendag. U kunt dan proeven uit de Donderse Wereldkeuken, een kijkje nemen in onze prachtige bloemen- en kruidentuin en onze vernieuwde kledingwinkel Maximina Mode.
Ook kunt u kennis maken met Maximina Activiteiten en Educatie en is er tijd voor een heerlijk kopje koffie of thee.

Graag willen wij u uitnodigen voor donderdagavond 23 september van 19 tot 21 uur en zaterdagmiddag 25
september van 13 tot 15 uur. Voor de donderdagavond geldt een beperkt aantal zitplaatsen. Daarom is aanmelden van te voren mogelijk via [email protected]. Voor de zaterdag geldt een vrije inloop. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen.
Aanmelden kan via [email protected]

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.maximina.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen