Doe mee: VVV-Venlo Voetbalschool

Talent is onmisbaar als je voetbalprof wil worden. Vaak zijn het echter goede trainingen die het verschil kunnen maken. Daarom is het misschien een goed idee om je aan te melden voor de VVV-Venlo Voetbalschool die dit voorjaar wordt gehouden en wel tussen 17 maart en 26 mei.

In die periode krijg je acht trainingen aangeboden door gediplomeerde en professionele trainers. Daarmee wordt je de kans geboden om je te verbeteren op technisch gebied, maar zeker ook inzichtelijk vlak. Alle trainingen en activiteiten zijn gericht op de individuele ontwikkeling en zijn van de hoogste professionele kwaliteit.

De trainingen vinden plaats op 17, 24 en 31 maart, op 7 en 14 april en op 12, 19 en 26 mei 2019, telkens tussen 8.30 en 12.00 uur. De helft van de beschikbare plaatsen op de VVV-Venlo Voetbalschool is al bezet.

Alle trainingen worden gehouden op het Jeugdcomplex VVV-Venlo, Merelweg 5 te Venlo en is speciaal bedoeld voor jongens en meisjes geboren tussen 2004 en 2012. De trainingen duren 75 minuten en zijn gericht op de individuele, technische ontwikkeling.

De kosten voor deelname bedragen € 139 per persoon. Dat is inclusief kledingpakket (shirt, broek, kousen, sweater/jasje).

Het trainen in het kledingpakket is verplicht! Ben je al in het bezit van het kledingpakket, betaal je slechts € 99,-. Kies hiervoor bij het aanmelden voor het pakket: ‘Kledingpakket al in bezit’.

De organisatie is in handen van de VVV-Venlo Voetbalschool

Mail: [email protected], tel. +31 6 4324 3464

Bron:  http://www.vvv-venlo.nl/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden