Chicklit-middag met Chantal van Gastel

Foto: Bibliorura

 Op Moederdag, zondag 12 mei, krijgen we bij de Bibliotheek Bibliorura bezoek van een van Nederlands populairste chicklit-auteurs: Chantal van Gastel! We organiseren een heuse chicklit-middag met heel veel kopjes thee, chocola en natuurlijk boeken over de liefde. Dus wil jij je moeder trakteren op een leuk moederdaguitje? Of wil je jezelf trakteren op een middagje feelgood? Meld je dan via www.bibliorura.nl aan voor onze chicklit-middag!

Chantal van Gastel staat bekend om haar humoristische, romantische en herkenbare verhalen. Echte feelgoodverhalen waar je als lezer in weg wil kruipen. Haar debuutroman ‘Zwaar verliefd!’ werd vorig jaar verfilmd met Jim Bakkum en Barbara Sloessen in de hoofdrollen en afgelopen najaar verscheen haar tiende boek: ‘Bestemd voor mij’.

De chicklit-middag is gratis voor leden van de Bibliotheek Bibliorura, niet-leden betalen €5 euro. Er is plaats voor maximaal 40 chicklit-fans, dus wacht niet te lang met aanmelden. Datum: zondag 12 mei – Tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur –Locatie: de Bibliotheek Bibliorura 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen