Cursus informatiemarkt in Roermond

Foto: Seniorenraad

Zoals elk jaar beginnen na de zomer weer allerlei activiteiten en cursussen in Roermond. Veel mensen weten dat actief bezig zijn, zeker voor ouderen, helpt om lichamelijk en mentaal gezond te blijven.

Een bezoek aan deze CURSUS – INFORMATIEMARKT is vanzelfsprekend belangrijk voor mogelijke deelnemers, maar ook voor mantelzorgers heeft deze informatiemarkt veel te bieden. Immers hier kunnen zij allerlei ideeën opdoen voor nieuwe vormen van zorg en dagbesteding van degenen waarvoor zij zorgen. Zo zal het Living Lab van Gilde Opleidingen Roermond diverse robotachtige en andere technische hulpmiddelen demonstreren, waarmee zorg en begeleiding, ook op afstand, vergemakkelijkt wordt. Zonder dat de zorgkwaliteit eronder lijdt.

Deze markt geeft verder info over de Volksuniversiteit Midden Limburg, over Zorg en Techniek, Franse taal en cultuur, de ECI- cultuurfabriek, Senioren PC dienst, kunstcursussen, roeien, vrijwilligerswerk, geheugentraining enz. Wilt u er meer over weten?

Bezoek dan op 19 september a.s. de Cursus/Infomarkt in het Multifunctioneel Centrum ’t PARADIES aan het Munsterplein in Roermond, tel. 0475 470047. De markt duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur en wordt georganiseerd door de Seniorenraad Roermond en Stichting Wel.kom. Wethouder Mevr.

Smitsmans zal namens de gemeente Roermond aanwezig zijn. Toegang is gratis. Meer informatie zie www.seniorenroermond.nl/single-post/cursus-informatie-markt

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden