Opening Limburg Festival 2021

Foto:

 

Wij zijn er klaar voor!

Van woensdag 25 tot en met zondag 29 augustus vindt alweer de 39ste editie van het Limburg Festival plaats. Het oudste theaterfestival in Limburg! U wordt verrast met meer dan 150 voorstellingen op meer dan 50 – vaak verborgen en altijd verrassende – locaties in de gemeentes Roermond, Leudal, Maasgouw, Weert, Nederweert, Roerdalen en Wassenberg (D). 

Helaas dit jaar vanwege de Corona-perikelen geen officiële opening zoals u van ons gewend bent. Maar niks doen is geen optie daarom openen we graag samen met jullie deze 39ste editie via de digitale weg. Bestuursvoorzitter Harry Tolkamp richt graag het woord tot jullie en ambassadrice Kiki van Aubel voltrekt de openingshandeling. Beide op een bijzondere locatie met een bijzonder publiek

Ook dit jaar hebben we weer een programma boordevol verrassende theateronderdelen, altijd op bijzondere locaties zoals in fabriekshallen, boerderijen, schuren, kerken, op en rond Mooder Maas of anderszins in onze prachtige Midden-Limburgse natuur. Naast gevestigde namen als George & Eran, BOT, DeJong&DeWitte, Karavaan, Joost Vrouenraets met Marika Meoli en SALLY Dansgezelschap Maastricht, geven we dit jaar een podium aan veel aanstormend theatertalent. Kijk op onze website voor het volledige programma en laat u zich verrassen door de diversiteit.

Omdat we willen blijven vernieuwen moet je soms afscheid nemen van bestaande onderdelen om ruimte te maken voor nieuwe. Zo hebben we afscheid genomen van de boottocht TOM Cruise en De Gekleurde Stad. Trots presenteren we onze nieuwe programmaonderdelen: Nieuwe Generatie op Locatie en Ode aan de Maas

Wij hopen jullie allemaal live te mogen verwelkomen op ons mooie festival. En kom gerust langs bij ons festivalhart bij De Abdij in Horn voor een praatje en een drankje. Laten we samen genieten en proosten op datgene wat in deze tijd wel kan! En dat is vijf dagen lang theater bij het Limburg Festival!

Hartelijke groet,
Festivaldirecteur Jan Klompen en het kernteam

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen