Ebygaine de Beer is Pokerkampioen van Roermond

Foto: Team ONK Poker

Op vrijdag 10 mei werd het Pokerkampioenschap van Roermond georganiseerd in Café-Zaal de Ster. Vanaf 19.00 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle deelnemers zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 19.30 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 43 pokerliefhebbers uit Roermond en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Langzaam verlieten de eerste spelers het toernooi, omdat zij hun pokerchips niet wisten te behouden. Gelukkig konden de spelers die vroeg uitgeschakeld werden met elkaar verder pokeren om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 5,5 uur kaarten was het de Ebygaine de Beer uit Son en Breugel die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Roermond mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2019 op 6 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Andre van de Linden. Hij kwalificeert zich samen met Emiel Helgers (3e) en voor de halve finales in juni.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0