D’n Uul trapt Vastelaovend af: “Aad Op Nuuj”

Foto:

Het is weer bijna zo ver, aanstaande maandag gaat het Vastelaovesseizoen weer van start. Ook dit jaar zal D’n Uul dit op zondagavond 10 november weer traditioneel doen in de buitenlucht met het evenement “Aad op Nuuj”. In tegenstelling tot Maastricht vindt D’n Uul namelijk dat de Vastelaovend onder de sterrenhemel geopend dient te worden.

Tijdens “Aad op Nuuj” aanstaande zondag zullen veel bekende artiesten de opening van de Vastelaovend onder de gezellige paraplutent komen vieren. Niet alleen door Roermondse artiesten als Tobias Berger, Roy Selder en natuurlijk Big Benny, maar ook door Spin & Span, Björn & Mieke en de Tóddezek belooft het een spetterend seizoensbegin te worden.

Ook D’n Uul zelf zal flink uitpakken met de presentatie van de nieuwe Uulesjlager, de Prinsekepel en de Damesgarde met hun nieuwe showdans. Om klokslag 00.00 zal het nieuwe Vastelaovesseizoen ceremonieel worden geopend.

 Zoals bekend wordt het Munsterplein dit jaar verbouwd en wordt daarom voor de editie van dit jaar uitgeweken naar de Markt. Volgend jaar hoopt D’n Uul weer met “Aad op Nuuj” op het vertrouwde nest, het Munsterplein, te kunnen staan.

Ondanks dat “Aad op Nuuj” dus dit jaar niet op het Munsterplein terecht kan, gaat het Uulemotto van dit seizoen zeker op en houden zij ook op de Markt, met de Kathedraal en Sjtuf op de achtergrond “de kirk in ‘t midde”.

“Aad op Nuuj”, zondagavond 10 november, op de Markt, aanvang vanaf 19.30 u.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen