Eindelijk mag de nieuwe prins zich laten zien op 12 januari in Zaal de Ster

Oetrope OIaf1 1
Oetrope OIaf1 1
Foto: Eric Gerbers

De jeugvastelaovend is al op gang gekomen, maar nu is het de beurt aan de “grote”

Prins. Voordat het echter zover is, zal eerst Prins Olaf I aftreden. Samen met zijn adjudanten Guido en Kevin zal hij nog één keer terugblikken op het afgelopen seizoen. Zal ook hij worden opgenomen in SJNAPS? Wij denken van wel.

Na deze officiële handelingen, zullen de zenuwen op de bune tot een hoogtepunt gaan komen. Nog even nagelbijten en het zwijgen mag worden doorbroken. De omerta heeft zijn werk gedaan en de naam van de nieuwe is nog niet gehoord. Heeft iedereen de schnabbeltjes wel goed gelezen? Daar stonden toch een paar prachtige hints te lezen.

Kom alvast in de stemming en neem een kijkje op de website www.dekaters.nl of ga naar de Facebook-pagina www.facebook.com/vvdekatersneel.

 Dit wil je toch niet missen? Er is veel live-muziek met o.a. Björn en Mieke, Henk en Ton en DJ Cropy. De Prinsekepel is warmgedraaid en zal ervoor zorgen dat de nuje zich meteen in het zweet zal werken.

Zet de datum in je agenda: zaterdag 12 januari om 20.30u in Zaal de Ster!

KlassjeNeel.

De eerste daad na zijn uitroepen zal voor de nieuwe Prins, samen met zijn adjudanten, leden van de Raad van Elf, de Prinse-kepel en de Jeugd van de Katers, de verkoop van de nieuwe KlassjeNeel zijn. Deze prachtige dikke Vastelaoves-gezet  zal op zondagmorgen 13 januari vanaf 10.30 uur in Maasniel huis-aan-huis voor de prijs van € 5,- te koop worden aangeboden. Leden van VV de Katers ontvangen deze KlassjeNeel geheel gratis.

Vanaf maandag 14 januari is de KlassjeNeel ook te koop bij Primera, Baekwaeg te Maasniel en bij Boekwinkel “de kleine Tovenaar” op de Hoekstraat.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen