Nieuwe opzet aftreden Sjtadsprins Marc II

Foto: SJTADSVASTELAOVESVERENIGING D’N UUL REMUNJ

Dinsdagavond 5 maart aanstaande komt een einde aan de regeerperiode van Sjtadsprins Marc II van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul. Gelijktijdig met het aftreden van de Sjtadsprins eindigt dan ook het Vastelaovesseizoen voor Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul. Vanwege de overweldigende publieke belangstelling voor het aftreden vorig jaar, krijgt het aftreden vanaf dit jaar een nieuwe en grotere opzet waar ook meer publiek bij aanwezig kan zijn. Tevens zullen vóór en ná het aftreden diverse artiesten zorgen voor een ‘sp

Het nieuwe evenement zal plaats vinden op het pleintje voor de ingang van Hotel Valies aan de Roerkade. Meteen nadat het “Bacchusdrieve” van de Bacchusclub bij de Stenen Brug is afgelopen, start om 19.30 u. het programma van het afsluiten bij Hotel Valies. Optredende artiesten zijn Beppie Kraft, Sjoerpapier, Patrick Roger, D.J. Daan en de Prinsekapel.

De trappen voor de ingang van Hotel Valies vormen het podium voor de optredens van de artiesten en de aftreedceremonie van Sjtadsprins Marc II Brouns. Op het plein vóór de trappen kan het publiek het hele programma meemaken onder de beschutting van een ruime overkapping en het genot van de aanwezige horecavoorzieningen; zowel voor een ‘natje’ maar ook voor een ‘droogje’.

Ter gelegenheid van het evenement zal de Roerkade nog de hele avond voor alle verkeer afgesloten blijven.

SJTADSVASTELAOVESVERENIGING D’N UUL REMUNJ

Reacties