De Omwentelaars organiseren een Impactgesprek over Tiny leven op 16 juni

Foto:

De Omwentelaars is een beweging voor iedereen die zich inzet en/of wil werken aan een mooiere, groenere en duurzamere toekomst.
We willen graag verschil maken op een positieve wijze. Of het nu grote of kleine stappen zijn maakt niet uit. Mensen sluiten zich aan als Omwentelaar om zich te laten inspireren en/of een inspiratiebron te zijn voor een ander. Iedereen kan zich aansluiten. Kijk voor de jaaragenda hier.
In april voor het eerst een avond over een complex onderwerp, de economie van de toekomst.
Op donderdag 16 juni wordt een avond georganiseerd met als thema “Zo verrijkt Tiny je leven!”. Zoals gebruikelijk is de organisatie in handen van één of meer mensen uit de groeiende groep van Omwentelaars: Peggy Kuipers en Hester van Rijn.
Tijdens de avond, drie inspirerende verhalen van mensen die besloten hun
eengezinswoning te verlaten en (veel) kleiner, Tiny te gaan wonen. .

Wat is de drijfveer van deze mensen? Waarom willen ze graag in een Tiny House wonen en hoe ziet hun leven er uit? Het is een vol programma, waarin de sprekers hun verhaal vertellen. En natuurlijk is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Wat kun je leren uit de filosofie achter het Tiny leven? Aan het einde van de avond ook een blik op het Roermondse bedrijf dat Tiny huisjes maakt.

Waar: Zoals het er nu uitziet, fysiek bij Omwentelaar Petra de Haas van de Gasterij bij kasteel Aerwinkel, Aerwinkelallee 1 in Posterholt.
Daarnaast parallel online, via Zoom

Wanneer: Donderdag 16 juni van 19:30 tot 21:30 uur. Inloop vanaf 19:00 uur bij kasteel Aerwinkel en online vanaf 19:20 uur.
Kosten: gratis, de kosten van de consumpties zijn voor eigen rekening Graag vooraf aanmelden via de website
Zie voor meer informatie de website www.deomwentelaars.nl. Meer informatie over dit impactgesprek van staat op de agenda.

Graag tot ziens op 16 juni!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen