Het zat er aan te komen….

Foto:

ANNULEREN

De ziekenhuizen raken steeds voller met Covid-19-patiënten, de ic-capaciteit loopt tegen haar grenzen aan, het aantal besmettingen stijgt naar grote hoogte. Limburg kleurt donkerrood. De overheidsmaatregelen en de RIVM-richtlijnen laten geen twijfel toe.
Het annuleren van het WinterConcert op zondag 19 december om 16.00 uur in de Stephanuskerk in Heel is een logisch gevolg van bovenstaande. U zult het zeker al verwacht hebben.

Wat hadden wij u graag laten genieten van een heerlijk muzikale middag met de gelauwerde sopraan Marjon Lambriks, de Koninklijke Zangvereniging Maas- en Neergalm uit Neer onder leiding van Sylvia Berghs en de Letse fluitiste Beate Matvejeva.

Torna | Cultura was er helemaal klaar voor: flyers, affiches, programmaboekje, persberichten lagen gereed voor verzending, de generale repetitie was geregeld, de nazit in Cultureel Centrum De Bosco was afgesproken. Het zou een speciale muzikale beleving worden. De Programmaraad heeft lang geaarzeld, gewikt en gewogen, maar na de persconferentie van vrijdag jl. was het duidelijk: het WinterConcert 2021 is geen haalbare kaart. Annuleren is de enig mogelijke keuze. Heel jammer! Maar wat het zwaarst is, moet het zwaarst wegen.
Er zijn intussen al heel wat kaarten besteld. De door ons ontvangen entreegelden worden zo spoedig mogelijk geretourneerd.

ZONDAG 16 JANUARI 2022
Gelet op alle prognoses en onzekerheden rondom de bestrijding van het virus heeft de Programmaraad besloten om ook het Torna | Cultura – Café van zondag 16 januari 2022 te annuleren. We houden u via nieuwsbrieven en website op de hoogte van onze activiteiten in het nieuwe jaar.

Met vriendelijke groet,
Programmaraad Torna | Cultura.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen