Video: 750 Roermondenaren samen aan tafel

Roermond – Angela Hokstam – Morgen 13 december wordt de Ernst Casimirpassage omgebouwd, tot een sfeervol kerstrestaurant. Ontvangst met glühwein, een rode loper, sfeervol gedekte tafels en een winters driegangenmenu, zorgen voor een onvergetelijke avond in dit pop- up restaurant, onder de titel ROERMONDVOL samen aan tafel.

De binnenstad wordt verbonden met het Designer Outlet Roermond. Het diner is een ideale gelegenheid voor de inwoners van Roermond en omgeving om in gesprek te gaan. Omwonenden en geselecteerde vrijwilligers worden uitgenodigd voor dit evenement. Voor de overige stoelen zijn kaarten te koop, dus jij kunt er ook bij zijn. Om 18.15 uur start het diner in het voor één avond grootste restaurant van Roermond. De passage wordt aangekleed met sfeerverlichting, kerstbomen en feestelijke muziek. Hierdoor is het grootschalig, maar toch intiem. Vanuit twee keukens worden de 750 gasten van het pop- up restaurant bediend.

ROERMONDVOL samen aan tafel is één van de evenementen, onder het thema ‘ROERMONDVOL licht’. ‘ROERMONDVOL licht’ is een initiatief van de BIZ Binnenstadondernemers, Gemeente Roermond, Designer Outlet Roermond en Citymanagement Roermond.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen