Kastelen openen deuren tijdens culinaire autotocht

Foto:

In het weekend van 10 en 11 juli kunnen bewoners en bezoekers van Midden-Limburg tijdens een culinaire autotocht de veelzijdige regio (her)ontdekken en liefst 4 kastelen bezichtigen onder het genot van een hapje en drankje. De ‘Reis & Spijs | Culinaire Kastelenroute’ voert over binnenwegen, door een afwisselend natuurlandschap en sfeervolle dorpjes. Onderweg genieten de deelnemers op vier kasteellocaties van een smaakvol gerecht in een bijzondere omgeving.

Route en kastelenautotocht
De autoroute van circa 80 km kan tussen 12.00 en 18.00 uur gereden worden en doet zowel de Maasplassen als Nationaal Park de Meinweg aan, voor een korte wandeling onderweg. De kasteellocaties waar de deelnemers onderweg van een hapje en drankje genieten zijn Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn, Kasteel Aldenghoor in Haelen, Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch en Kasteel Aerwinkel in Posterholt.

Een deelnamebewijs is voor €36,50 verkrijgbaar via de website www.reisspijs.nl, waarbij men zelf een start- en opstaplocatie kiest. In de prijs inbegrepen zijn de routebeschrijving en vier smaakvolle gerechten op bijzondere kasteellocaties, tijdens een leuke middag er op uit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen