De Kapellerlaan: werkzaamheden vanaf het appartementencomplex Kapelleraan 42 tot aan het spoor.

Foto:

BLM – Vandaag maandag 1 november a.s. gaan wij verder met de werkzaamheden vanaf het appartementencomplex Kapellerlaan 42 tot aan het spoor.

Dit is tevens het laatste gedeelte dat wij afronden in het jaar 2021. Vanaf 10 januari 2022 gaan wij verder met het gedeelte vanaf het spoor richting de Prins Bernhardstraat. U ontvangt voor start deze werkzaamheden nog een bewonersbrief.

Om de bereikbaarheid zo veel mogelijk te garanderen hebben wij besloten om allereerst de rioleringswerkzaamheden uit te voeren. Op de laatste pagina van deze brief vindt u meer informatie over onze aanpak.

Wij verzoeken u om uw voertuig niet in het werkvak te parkeren.

Praktische informatie

Tijdens de werkzaamheden verzorgen wij, als uw woning niet bereikbaar is, de huisvuil inzameling. Wij verzoeken u om uw container(s)/plastic zakken op de inzameldag vóór 07:30 uur in de ochtend aan de weg te zetten. Wij zetten na lediging uw container weer terug. Vermeld bij het aanbieden van uw container duidelijk zichtbaar uw huisnummer op de afvalcontainer.

Ook verzorgen wij, als uw woning niet bereikbaar is, de oud papier inzameling. Wij verzoeken u om uw oud papier op de inzameldag gebundeld vóór 07:30 uur aan de weg te zetten.

Bereikbaarheid voor leveranciers en afnemers bij bedrijven wordt persoonlijk afgestemd. BLM biedt maatwerk aan, hiervoor neemt de heer Ad Jereskes vooraf contact op met de ondernemers aan het werkvak.

Indien nodig, kunt u uw voertuig parkeren bij ons Ketenpark bij Rooswinkel, Prins Bernhardstraat 43.

Bereikbaarheid
Uw woning is altijd bereikbaar te voet via het trottoir of via loopschotten.

Bestemmingsverkeer kan gebruik maken van de puinbaan.

Doorgaand auto- en fietsverkeer wordt gedurende het werk in de Kapellerlaan en Heinsbergerweg omgeleid via de Koninginnelaan, Bredeweg en Karel Doormanstraat.

Communicatie
Website BLM Wegenbouw www.blmwegenbouw.nl/projecten/kapellerlaan/ voor uitvoeringsinformatie;

Website gemeente Roermond www.roermond.nl/kapellerlaan voor projectinformatie; Wilt u projectinformatie automatisch per e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail onder vermelding van ‘Kapellerlaan’ voorzien van naam en adres door aan [email protected]

Nieuws en actualiteiten ontvangt u eenvoudig met de gratis BLM Wegenbouw App. Deze download u in de Appstore voor iPhone of Google Playstore voor Android;

Via onze Facebookpagina ‘’Herinrichting Kapellerlaan’’ blijft u op de hoogte van nieuws en actualiteiten;

Als u een afspraak wilt maken op ons Ketenpark bij Rooswinkel, Prins Bernhardstraat 43, vragen wij u eerst contact met ons op te nemen.

BLM Wegenbouw staat u graag te woord bij vragen en/of opmerkingen. Ad Jereskes (Omgevingsmanager), 06-54703204 of [email protected]

Het uitvoeringsteam van de gemeente Roermond bestaat uit Rob Rosenboom (Projectleider), 06- 20045508 of [email protected] en Jean Heffels (toezichthouder), 06-15027436 of [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen