Big Band Boesten ft.Bert Joris + Score Jazz Orchestra

Foto:

Op zondag 8 mei 2022 verzorgen twee Big Bands uit Midden- Limburg een wervelend concert in het Royal Theater Roermond. Het Big Band Festival, dat jarenlang in Roermond georganiseerd werd, krijgt hiermee een nieuwe impuls.

 Bigband Boesten is zeer verheugd om zowel Bert Joris als het Score Jazz Orchestra met haar solisten te mogen verwelkomen.

 Bigband Boesten, al meer dan 40 jaar onder leiding van trompettist Hub Boesten koesterde al geruime tijd de wens om te concerteren met Bert Joris. Deze wens gaat nu in vervulling door deze jazz-held naar Roermond te halen.

 Bert Joris, afkomstig uit België, en zonder twijfel een van de beste trompettisten van België, zal tijdens dit concert als solist optreden met Bigband Boesten. Naast composities van de hand van deze vermaarde trompettist zullen ook solisten uit eigen band van zich laten horen.

 Het Score Jazz Orchestra uit Venlo is een Big Band die enkele malen per jaar op projectbasis optreedt en hierbij vaak bekende jazz- solisten begeleidt. Voor deze middag zullen ze naar het Royal Theater in Roermond komen waarbij ze naast solisten uit de band, de eveneens uit België afkomstige trompettist Carlo Nardozza zullen begeleiden.

 Het belooft een middag te worden boordevol echte Big Band Jazz. Instrumentale solisten, zang en twee Big Bands uit Midden Limburg. Een Jazzconcert met een internationaal tintje.Kaarten

Kaarten voor dit concert zijn te koop via https://eventix.shop/wfv8u5tu voor €12.50 (excl.servicekosten).

Meer informatie – Volg de voorbereidingen van deze show en de andere activiteiten van Big Band Boesten op www.facebook.com/bigbandboesten of op Instagram.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen