ROERMOND IN TUNE POPBORREL nieuwe naam Roermond In Tune Netwerkbijeenkomst

Foto: Popborrel

 Roermond – Angela Hokstam – ROERMOND IN TUNE POPBORREL, is de nieuwe naam voor de Roermond In Tune Netwerkbijeenkomst voor muzikanten, dj’s, producers, horeca ondernemers, organisatoren, studiobazen, festivaldirecteuren en iedereen die op een andere actieve manier betrokken is bij de Roermondse popmuziek.

De popborrel is een rondreizende bijeenkomst, dat deze keer neerstrijkt in Twentytwo Cocktailbar. Onder het genot van een drankje wordt er gepraat over ontwikkelingen binnen de lokale popmuziek, samenwerkingen en nieuwe initiatieven. Daarnaast presenteert jong muziektalent zich aan het publiek en wordt er ingegaan op speel- en draaikansen voor muzikanten en dj’s.

Op de facebook page van Roermond in tune staat, dat het project Roermond in tune popborrel, de zichtbaarheid en samenwerking in de popsector van Roermond en omstreken gaat verbeteren. Het is voor iedereen die in verbinding staat met popmuziek.

Opgeven voor deze ontmoeting kan via een mail naar [email protected]. De bijeenkomst is op maandag 21 oktober 2019 van 19:30 – 23:00 in Twentytwo Cocktailbar aan de Zwartbroekstraat 22, 6041 JM Roermond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen