Déjà EP viert de Release op 26-1 vanaf 17:00 bij De Pauw

Déjà, dat zijn Desirée (28, Roermond) en Julia (29, Düsseldorf): Twee landen, twee nationaliteiten, twee vriendinnen die elkaar ontmoeten in hun passie voor dit vak. Deze goedlachse multi-instrumentalisten leerden zich in 2009 kennen tijdens de studie Muziektherapie en vormen een duo sinds september 2017. Het fundament van de Déjà-sound wordt gekenmerkt door tweestemmigheid, western gitaar en viool.

Na het eerste optreden in Roermond (november 2017) volgden spoedig meerdere concerten in het grensgebied van Duitsland, Nederland en België, waarbij de podia zich afwisselen van gezellige kroegen tot aan festivals. Gefinancierd door gages en crowdfunding, zijn Desirée en Julia in september 2019 vijf dagen in de Dortmundse studio Monkey Moon Recordings geweest. Hier hebben ze met behulp van bevriende muzikanten, waaronder hun inmiddels vaste gitarist Marcel Hintz (38, Düsseldorf), hun debut EP ‘Place Called Home’ opgenomen, die eind januari 2020 zal uitkomen.

De titeltrack Place Called Home is op 22 november 2019 uitgebracht en is te beluisteren op Spotify via https://open.spotify.com/track/63GmKkA1LrJrKDVHeXmueO?si=UxBapilwR1uUp_otilgx7w en youtube via https://youtu.be/GupR4r_MgHI 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen