Reportage: Fietsers genieten meer in Roermond

Foto: Roermond Journaal

Deze zomer is Roermond lekker #posifiets, want wij zijn blij dat fietst! Fietsen is namelijk gezond voor jezelf en onze stad. We spannen ons daarom extra in voor de fiets(ers). Bekijk hieronder hoe… extra fietsenstallingen en fietsbewaking In de binnenstad zijn vijf extra fietsenstallingen geplaatst.

Op de Roersingel (achter de Jumbo) is de fietsstalling op woensdag- en zaterdagmiddag ook bewaakt. Onze beheerder heet je daar op zaterdag vanaf 11.00 uur en woensdag vanaf 12.00 uur welkom. Hij past dan tot 17.00 uur

gratis op je fiets. Deze stalling is er om op drukke fietsparkeerdagen extra plaatsen te bieden naast de bewaakte stallingen bij de NS, het Kloosterwandplein en het Roercenter. Huisregels fietsenstallingen:

Plaats je fiets binnen de rekken. Houd rekening met elkaar, geef elkaar de ruimte. De fietsenstallingen zijn tijdelijk geplaatst om fietsers meer ruimte te geven in de zomerperiode. Op maandag 27 september 2021 worden deze verwijderd en kan je fiets er niet meer staan. Parkeren in de stalling is op eigen risico. De gemeente Roermond of Roermond Bereikbaar is niet aansprakelijk voor eventuele schade. Indien de stalling vol is, kun je gebruik maken van één van de andere stalling(en), of plaats je fiets netjes naast de volle rekken, zodat deze geen overlast of hinder veroorzaken. Dankjewel!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen