Raadsvergadering 13 november naar latere datum.

Foto:

De extra raadsvergadering die was gepland met als onderwerp de brief van burgemeester Donders over de bestuurscultuur zal later worden gehouden. 

Door de oplopende besmettingen en de regelgeving is het niet verantwoord geacht deze vergadering fysiek te laten doorgaan. Burgemeester en fractievoorzitters hebben daarom zojuist besloten deze vergadering te annuleren.

 

Burgemeester en fractievoorzitters hebben geoordeeld dat het onderwerp van de extra raadsvergadering zich niet leent voor digitale behandeling. Daarom zal de vergadering pas plaatsvinden als dit weer op verantwoorde wijze fysiek kan. In eerste instantie is daarvoor de datum genoemd van donderdag 9 december 2021. Die avond zal het echter zeker niet worden omdat dan het Sportgala plaatsvindt. Het Presidium zal zich in zijn eerstvolgende bijeenkomst, 29 november 2021, beraden op een nieuwe datum.

 

Burgemeester en fractievoorzitters hebben verder afgesproken dat de vergaderingen van het Presidium op 29 nov. 2021 en van de commissies op 29 nov.30 nov. en 1 dec. 2021 in elk geval weer digitaal zullen plaatsvinden.   

    

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen