Qmusic Limburg komend weekend non stop Vasteloavend

Foto:

Qmusic Limburg draait tijdens carnaval vier dagen lang non-stop vastelaovend-muziek. Vanaf zaterdag om 11.11 uur zijn tot dinsdagnacht de beste vasteloavend-nummers te horen. Daarnaast zendt Qmusic Limburg vrijdag om 9.15 uur de Vasteloavend Top 10 van 2022 uit. Aanvoerder van deze lijst is de Limburgse chansonnier John Tana met het nummer ‘Boursin’.

Geheel in de traditie die Qmusic Limburg al jaren geleden begonnen is, zendt het radiostation het hele weekend vasteloavendmuziek uit. Een voorproefje is op vrijdag al te horen als vanaf 9.15 uur de tien beste vasteloavend nummers voorbij komen. Op nummer 1 staat John Tana met het nummer ‘Boursin’.

Qmusic Limburg dj Daniël Smulders laat weten: “John Tana is dé Limburgse artiest van het moment. Nadat we al veel tips binnenkregen voor het nummer Boursin, bleek na het draaien dat het een schot in de roos was. Daarom staat deze chanson op nummer 1 in de Vasteloavend Top 10.”

De Top 10:
10. Brings – ‘Kölsche Jung’
9. Toddezèk – ‘Jeej blief ik plekke’
8. Hoondervel – ‘Groeten oet de fieësttent’
7. Spik en Span – ‘Kampioene van de nach’
6. Wir sind Spitze – ‘Hey Rosie’
5. Lex Uiting – ‘Noa t zuuje’
4. Fabrizio – ‘Roetewisser’
3. Beppie Kraft – ‘In d’n Hiemel’
2. W Dreej – ‘Vandaag’
1. John Tana – ‘Boursin’

Qmusic Limburg is te beluisteren via 96-98 FM. Voor wie meer Qmusic wil zonder carnavalsmuziek, kan digitaal luisteren naar Qmusic via DAB+ of de Qmusic app.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen