Let op !!! type en omvang nieuwe containers aanpassen? Dat kan nog tot en met 8 april

Foto:

In onze gemeente verdwijnt de duobak. Dat is de container die de meeste huishoudens nu gebruiken voor het aanbieden van hun afval. Het voorste gedeelte is voor gft, het achterste gedeelte voor restafval. Deze duobak wisselen we binnenkort om voor twee nieuwe containers: eentje voor restafval en eentje voor gft.

Uw keuze doorgeven

Heeft u een duobak? Dan heeft u een brief ontvangen over de omwisselactie. In deze brief staat welk formaat containers u krijgt: 140 liter of 240 liter. In de brief staat de keuze die u vorig jaar al aan ons heeft doorgegeven of is gebaseerd op het aantal bewoners per huishouden. Wilt u deze alsnog wijzigen, dan kan dat. Doe dat wel uiterlijk vrijdag 8 april a.s. Daarna gaan we de containers bestellen en uitleveren.

Formaat wijzigen?

Het formaat wijzigen doet u op www.containerkeuzeroermond.nl of via 085-020 2338 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur).

Containers vergelijken?

Meer gevoel krijgen bij de nieuwe formaten (140 liter en 240 liter)? Ter vergelijking: in uw huidige duobak heeft u 120 liter voor restafval en 120 liter voor gft. Wilt u de nieuwe containers toch graag een keer in het echt zien om er nog meer gevoel bij te krijgen? Kom dan naar de hal van het Stadskantoor (Kazerneplein 7) of naar kringloopwarenhuis Het Goed (Doctor Philipslaan 49b). Daar staan beide formaten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en veel gestelde vragen over het omwisselen van de containers op www.roermond.nl/omwisselactie.

Bron: Gemeente Roermond

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen