Video: Sambala, een nieuwe muzikale en ritmische weg met Jacque Schoonens

Foto:

Loop je op woensdagavond toevallig langs de Jo Gerrishal om de hond uit te laten of onderweg naar je sportclub, dan heb je grote kans dat je de telefoon aan je oor even in je zak stopt. De reden is dat je aangenaam wordt verrast door de klanken van de Sambalagroep, geleid door Jacque Schoonens; een muzikale stortvloed van ritmische klanken, afkomstig uit de samba latin cultuur.

Loop eens spontaan binnen in het cafe van de sporthal, waar de groep Sambala repeteert .Doe eens gek en gooi de heupen los en wie weet blaft je hond wel mee. Stilstaan op deze muziek is a mission impossible. Nog een weetje: de repetitie duurt 2 1/2 uur, inclusief pauze natuurlijk. Sambala is pas in april in deze samenstelling begonnen, dus je komt in een pas gestarte groep Enthousiast geworden door de opzwepende muziek, meld je ter plekke aan bij Jacque, de muzikaal leider. Overigens Jacques is al 25 jaar slagwerker, drummer enpercussionist

NB, De video was tijdens een live optreden bij de opening van onze studio, en opgenomen met een splinternieuwe mobiele camera die af en toe nog wat haperde, maar de mooie plaatjes waren er niet minder om, en wilde wij u niet onthouden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen