De initiatiefnemers van de Lichtjestocht voor de slachtoffers van Sri Lanka kijken met een tevreden gevoel terug

Foto: Joyce Bonné
Gisteravond liepen wij met meer dan 100 mannen en vrouwen vanaf het Stationsplein naar het Munsterplein. Dat er zoveel mensen waren hadden wij nooit verwacht. Leden van de Tamil Tempel in Roermond, de Deken van Roermond, onze burgemeester Mevrouw Donders en andere gemeenteraadsleden en mensen uit Roermond en omliggende dorpen waren aanwezig. Het was prachtig; aan de gezichten van de mensen te zien was deze tocht nodig.

Dilusha en ik kijken met een warm hart terug naar gisteren. Het deed ons goed om zoveel dankbaarheid te zien. Met liefde strooien was het doel en dat is gelukt.

Met onze families in Sri Lanka gaat het naar omstandigheden gelukkig goed. De communicatie is op dit moment lastig vanwege de lockdown, maar ze weten dat wij dit voor ons en hun land doen.

Speciaal willen wij Erwin Leenheer bedanken voor het geluid en de mooie liederen, de Gemeente Roermond voor het snelle handelen en de Stadswachten van Roermond voor het begeleiden van de tocht. En de redactie van Roermond Nieuws voor het plaatsen en  delen van de berichten en het promoten van het evenement.

Nogmaals dank aan iedereen!

Later vandaag de gehele fotoreportage van Joyce Bonné

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen