Zingen is gezond: Red en ontdek je Stem via het KRM

Foto: KRM - Hub Tonnaer

Persbericht –  Opsporing en aanhouding verzocht! Wegens het gratis aanbieden van geestverruimende middelen! Gezocht: zangers voor de gratis koorscholingscursus ‘Ontdek-Je-Stem’ bij het Koninklijk Roermonds Mannenkoor! Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zingen vrolijk maakt en veel positieve bijwerkingen heeft. Tijdens het zingen maakt je lichaam endorfine aan en cortisol, wat je een gelukzalig gevoel geeft, een kick dus. Zingen is niet zo zwaar als sporten, maar werkt wel geestverruimend!

Op 14 mei 2019 start het KRM met de volgende koorscholingscursus. Er zijn al diverse aanmeldingen voor deze gratis groepsscholing. Na afloop krijg je een certificaat en een buddy om je verder wegwijs te maken in het koor. Er is geen leeftijdsgrens, de dirigent beoordeelt of je stem geschikt is voor koorzingen. De koorscholing vindt plaats op dinsdagavonden 14, 21, 28 mei en 4, 11, 18, 25 juni en 2 juli 2019, van 19.00 tot 19.45 uur in Café-zaal De Ster in Roermond.

In september start het KRM met een project met popsongs (uit de jaren 70/80) van enige weken, waaraan de nieuwe leden uiteraard deelnemen. In oktober staat een gezamenlijke openbare uitvoering op het programma. Meer inlichtingen en aanmelding bij: [email protected] Om te zien of het KRM iets voor je is ben je altijd welkom tijdens een repetitie: iedere dinsdag van 20.00 tot 22.30 uur in Café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13, Roermond.

Het KRM, opgericht in 1880, is een regionaal mannenkoor. Het telt 70 leden. Het manifesteert zich met een veelzijdig repertoire, waaronder operakoren, filmmuziek, musicals, volksliederen, barber shops, Irish traditionals en spirituals. En met arrangementen van popsongs. Ook geestelijke muziek staat op het programma, en niet te vergeten: Limburgse medleys. Zie verder: www.roermonds-mannenkoor.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen