Opkomen voor je medemens 

mrt 31 2022, 21:39 Laatste Nieuws
binnenstad
8 jaar terug heb ik als bevlogen ondernemer de keuze gemaakt om buiten mijn ondernemerschap ook een bijdrage te leveren aan de Roermondse samenleving. Vanuit mijn breed netwerk spraken veel burgers en ondernemers mij aan over de bureaucratie, regeldruk en problemen waar men tegen aan liep.
Veel problemen in onze samenleving kun je oplossen door de dialoog aan te gaan. Hier zette ik als raadslid ook op in. Graag fungeerde ik als bruggenbouwer die twee uitersten bij elkaar bracht om meer tot samenwerking te komen. Dit alles vond met name plaats op de achtergrond omdat ik er heilig van overtuigd was en nog steeds ben dat maatschappelijke bijdragen niet altijd op de voorgrond geëtaleerd hoeven te worden.
Veel inwoners van onze stad hebben mij gevraagd om mijn functie als raadslid te continueren. U allen mag van mij eerlijk weten dat ik er lang over heb nagedacht. Dit zelfde geluid werd ook binnen mijn partij verkondigd waarbij ik een verkiesbare positie heb aangeboden gekregen. Anderzijds heb ik ook een gezin en een onderneming die steeds meer mijn aandacht verdiend. Momenteel maakt mijn bedrijf een enorme groei door waarbij mijn volledige aandacht hard nodig is. De komende vier jaar zal ik u niet als raadslid vertegenwoordigen, echter blijf ik vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid altijd de deuren voor u openhouden.
whatsapp image 2022 03 31 at 33813 pm
Kadri Sogukcesme